Baby bump

Biasanya start nampak perot bila dah masuk berapa bulan? Nk ready baju besar2 😅

25 Balas

jika pertama kali mengandung lambat sikit.. masuk 4 bulan baru nampak.. tapi kalau next pregnancy tu 3 bulan da nampak perut.. bergantung pada saiz badan mommy juga

ikut badan mommy tu mcm mna...ada yg stgah tu dah 8bulan perut mcm 5bulan je... hahaha saya perut 8bulan tpi mcm 6bulan je ..masih boleh pakai baju yg sllu dipakai haha

saya masa pregnant sampai masuk 7 bulan lebih still pakai baju biasa saiz S sbb baby bump belum nampak.. masuk 8 bulan baru nampak baby bump and tukar saiz baju M

saya first pregnant skrg 30w+ masih pakai baju harian biasa. size s. seluar je beli maternity pants. ikut badan juga sis.

ikut bdn sis...ikut prgnt gak ..mcm sy ank pertama perut besar ...ank no 2 nie...6 bulan blh lg pkai baju biasa saiz s ...cuma seluar je beli baru

tergantung besar bayi sis, mcm sya anak prtama 7bulan bru nmpk baby bump yg jelas yg kedua ni 4bulan da nampak baby bump

saya start nampak baby bump time 7 months pregnant 🤣🤣 tu pun still pakai baju lama cuma kena longgar je

ikut bdn dn keselesaan, selau trimester 2 dh start rasa senak.. klau nk nmpk bby bump 18 weeks mcm tu

saya 17weeks dah tak muat. tapi bukan kat perut. tapi breast. breast membesar dengan jayanya. huhu

pengalaman sy. perut tak nampak sangatt. 6bulan baru nampak perut.. tu Pon tak besar sangat