Overdue 40 minggu 3 hari

Hi mummy ☺️ baby tak mau keluar lagi ni, dah overdue. 31 ni kena serah diri 😥😥 any tips nak bagi cepat bukaan? Sampai sekarang tak ada tanda nak bersalin 😥

5 Balas

Xpe . Follow je apa dktor bgthu. Kalau kena masukkan ubat biasanya jalan akan trbuka. Macam sy betul2 due pun kena masukkan ubat sbb jalan xnak buka. Alhamdulillah due ikot sama cam dlam buku baby kluar. Hehe . Smoga dipermudahkan sis 💖💖💖💖 brnak xsakit. Contraction tu makk aii

Sama la kita sis. Kalau sampai jumaat masih tiada tanda2. Sabtu pukul 8pagi dah kena ada di hospital. Nervous tu takyah cakap. Kejap2 nak membuang je sebab nervous. Moga Allah permudahkan kita bersalin ya 🤲🏻 Aamiin ya allah ya mujib.

Emm saya pun sama. Bby sya over due smpai 41 minggu. Kusss semngat.. Dh mcm cara bg bby kluar. Sama jgk. Last2 kna induce. Serah diri je. Em.

Sama la sis. Saya pon da overdue 40weeks 1day. Baby kita nak keluar tahun depan laa. Heheh

1y ago

hahahaha. maaf tak perasan 🤣🤣 patut lah tahun depan eh

sy dah 40w 6 hari bru nk pi serah diri