Serah diri

Hi ibu2 semua. Doakan saya harini kena serah diri dah sbb overdue and dh keluar tanda beberapa hari. Harap bukaan cepat terbukak sbb tknk byk kali kena seluk

4 Balas

SemOga d prmudahkn urusan sis nanti..saya isnin kena serah diri juga' sbb baby kecil & gdm dc..takde tanda² lagi nie.. SemOga d lancarkn urusan bersalin kita nanti ya

2y ago

Aamiin sis

Goodluck untuk serah diri! Saya pun haritu overdue kena serah diri on due date 2/7 tapi baby keluar 4/7 😂 make sure ingat ya cara meneran dengan betul 💪🏻

2y ago

Tq sis!Sis kena induce ke? Sbb sy keluar tanda lendir coklat shja

Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak, doakan sy juga esok kene serah diri juga. Moga2 cepat bukaan kita ye aminn🤲🏻

2y ago

Aminn

Hai. Aamiin. Moga dipermudah bersalin. Banyak kan berdoa ya mommy.

2y ago

Terima kasih awak. Kalau ada tips share ye hehe