Overdue: Tips bersalin cepat?

Saya dah overdue 40w 3d. Minta tips nak bersalin cepat.. Kalau lagi 3 hari tak bersalin, kena serah diri ke hospital, saya takut kena induce. Tolong saya.. :( #overdue

1 Balas

sy dah 40w 4d , dah cuba mcm2 tp xjadik . try lah squat , jln itik , naik turun tangga , bykkn berjalan dan bersama suami . Bersama suami paling mujarab tp tulah sy kena kontraksi mlm tu je , pagi dah hilang so xjadik pegi hospital . tgk atas bdn org jgk . semoga urusan bersalin kita dipermudahkan .