UPT POSITIF TAPI BELUM DATANG BULAN ,DUE DATG BULAN LAGI 4HARI

Nak tanya memang hamil atau 50/50 🥹 ikutkan dh 3eeek 3day. Mohon pencerahan 🥹🥹Terima Kasih.

UPT POSITIF TAPI BELUM DATANG BULAN ,DUE DATG BULAN LAGI 4HARI
2 Balas

Mcm sy ni Puan. Sy check upt sebelum due periode. Double line. Alhamdulillah mmg pregnant. Tapi kalau scan, mmg xnampak lg. Sy scan wktu tu pn, rahim baru nak mengembang kata dktr. Minggu seterusnya scan, bru nampak kantung. Untuk kepastian, Puan tggu nnt time due periode.

2y ago

Sama2☺️

cek lagi Lepas 2 minggu, kalau nk confirm, scan Pulak Lepas 4minggu

2y ago

Baiklah..Terima kasih ye ❤️