17week pregnant

hi kommy nak tanye boleh ke makan pelam ye. risau pulak nak makan🥹 kalau pulut tu memang tak boleh kan sebab angin🥹#firstmom #pleasehelp terima kasih🩷🥰

17week pregnant
5 Balas

Selagi awak takde alahan bahan2 makanan tersebut, awak boleh makan apa je yang awak nak makan. 😊

saya makan dari 1trimester pelam sehingga sekarang. takda masalah kalau tidak memudaratkan

Pelam paling bagus tau untuk ibu hamil. Boleh panggil mother fruit

makan je klau teringin tp jgn berlebihan ye mumy

Maaf tapi kenapa takleh makan pelam ea?