Mohon pencerahan

Nak tanya ada sesiapa pesakit slip dics. Nak tnya boleh ke pkai cm gambar kat bawah ketika hamil. Skrg hamil 23 weeks.. xtahn sangat sakit 🥹mohon pencerahan jika yg pernh mengalami

Mohon pencerahan
3 Balas

apa2 ubat kena tanya refer doktor atau pharmacist sis. sis walk in je ke farmasi mana2, tanya dekat ahli farmasi bertugas. cari yang pakai lab coat tu. adik saya pun slip disc haritu pregnant nampak penat dia menahan sakit belakang. alhamdulillah dah 5 bulan anak dia sekarang. lepas bersalin pun nampak makin sihat, macam lagi sihat sebelum dia pregnant pun 😅 alhamdulillah rezeki anak kut. moga sis kuat juga ya 💜

kena tanya doc sis, haritu pun saya ada sakit2 belakang Dan mintak ubat tampal tapi doc tak kasi sebab tak sesuai untuk pregnant, so doc bagi cream je 🥲

Pendapat saya, minta advice doc untuk any medication.