23w6d .. tp jln dh buka 2cm

Add spe2 pernah kna x ? Skrg ni doktor nk masukkan ubt tutup dulu bukaan ... 😢😢 Doakn sy ye ..

10 Balas

sy 22w+ ukuran pnjg servik 2.4cm atas line doc pkar gtaw...klau bwh 2cm sy kna ikat msok ring tu takut plk dgr tp tgk jga keadaan bby tkut bby trun ssh nk ikat...sy dgr pon takut...hrp² oky laa xda apa² nnti next tmujnji pkr 18/10 nii...risau sgt²...

2y ago

xkena sbb doc pkar ckp ats line lg klau ukuran 2.0cm kebawah mgkin kna ikat xnk bg bslin awl...

Risauu pula baca sis, sy 24week 2day ni hari, sllu alami sakit bhgian perut dan di kwasan miss v 😣 nak scan luar tpi blum ada rezeki, last scan msa first week 🥺 masa 7 week dluu..

sorry nk tnya mcm mna blh taw jln dh buka 2cm?? i mean yela doc check sis ada tnda rasa sakit mcm mna tu?? i first pregnancy skrg,mna tau i blh alert jgk,ye la xde pengalaman,sorry taw tnya

2y ago

mreka seluk dri vagina sis..

knpa Dr ttiba cek bukaan sis?slalunya msti ada sbb , contohnya klau bby slalu mngeras, leaking atau ada tnda2 lain ?

sis mcm mn dh skrg ? https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

doktor kata nak ikat pintu laluan skrg .. tkt sngt sy sis😢

Allahhh saya pun sama 23w6d skrg risau pula dengar moga kandungan sis baik2 je

eh mcm mana depa bleh seluk masuk vagina.. sis ada kata rasa sakit ka mcm mna..

2y ago

xda sakit... tiba2 kena seluk

sis ada rasa sakit ke apa yg smpai doktor blh check laluan bawah?

2y ago

tiada rasa apa2.. kena seluk tu mmnh sakit sis.. tipu xsakit.. tp waktu normal xda apa2 yg sy rasa sakit... xtauk apa kes sbnar . doktor nk masukkan ring pn xdpt... sbb kepala bby dh dekat bawah

tunggu 14 hari. klau xda apa2. sy boleh balik dh ....

Mcm mne blh trbuka tu tkut plk dngr

2y ago

puan boleh baca posting dr imelda di fb utk masalah pangkal rahim. Cervical insufficiency ni masalha rahim yg tk boleh tampung berat baby dlm rahim. Yg ni kena ikat utk menggelakkan kelahiran terlalu pramatang.