Selera makan

Penat pikir nak makan apa sehari2 😪😪perut lapar selera xde 😭😭😭😭makan apa yg betul2 boleh mkn je. .harap2 x lama lah lg ...18 minggu now..

2 Balas

Saya masa trimester pertama hilang selera makan nasi. Tapi ada selera utk makan mee alhamdulillah. Mindset ada selera makan tu kene ada. Kalau tidak, effect pada baby tu. At least makan lah buah

Saya pun mcm ni, sampai naik gastrik, kena sabar ☺️, saya akan fikir masa akan berlalu juga,