Kehamilan - Cirit Birit

Hi, normal ke untuk cirit birit semasa kehamilan ? Selalu baca artikel sembelit 😅

5 Balas

Sy pun ceri beri gak sis, dr week 6 smpi skrg week 10 gitu jela.. tp perut xsakit cume mcm ade letup2 skit maybe asid huhu. Rmi mommies serupa dgn kita awl pregnancy cirit birit huhu.

2y ago

Semoga cpt sihat ye. Hopefully baik2 je ye kita semua mommies to be 🥰

sy dlu lpas ambi zincofer msti cirit birit lpas mnta tukar ubat okay suda ehhe tda cirit birit lg

normal.. da week ke berapa ? . saya pun cirit jgak masa ngandung..hehe

2y ago

Sis bersalin lepas berapa hari cirit? Saya dah nak seminggu cirit. Sehari ada 6,7 kali ke tandas😭

saya pun cirit birit jugak skrg ni xthu la nk srh hilang macam mana skrg 18weeks seksa

2y ago

ya betul memang seksa.

sy pun pernah cerryberry tp ms tu rasanya week 35. seminggu juga hadap. 😅

8mo ago

maaf nak Tanya.. sis bersalin bila?