First baby

Haii 🤭Ade x mommy2 kt sini pregnant dah 13w tpi perut still xnampak lagii 🥲 ?

14 Balas

Saye smpai nk branak xnmpk perut 😅 ni ank ke4 dh.. Alhamdulillah syukur sbb senang nk xntik kn bdn balik https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

sis,sy pregnant 22w..xnmpk perut pon..sama je,ank first pon mcm ni jgk..sy sarat nk bersalin,org ingt sy bru pregnant 5bulan 😂 normal je..asalkan baby membesar ikut usia dia..ok je.baby first sy perut kecik pon,kluar 3.15kg jgk..ni ank kedua xthu lg..

Sy pn masuk 6 bulan baru nampak sikit perut makin besar. Anak first. Tapi sy okayy je. Lagi seronok boleh je pakai baju longgar mcm biase.

Ada,sy la org tu…pregnantkn ank frst strt 7 bulan baru nmpk sama jugk dgn ank kedua ni..depends bdn ada org 3 bulan pon dh obvious perot tu

Saya nih 5 bulan pon tk nmpk lagi , smpai org tegur mcam tk preggy je , masuk 6 bulan baru la nmpak perut mkin besar

Saya dah 19W pon perut masih kecil 😅 tapi Alhamdulillah dah dapat rasa pergerakan bayi since 18W.

anak first mmg camtu. bila dh anak ke 2 nanti baru 5minggu tapi dh mcm 2bulan. tapi ikut orang juga

Sy dh 5 bulan pun tk nampak lagi 😂 bby nk mommy dia bodygoals lagii

Saya... enjoy n syukur sbb masih blh pakai bju biasa. 😅😁😁

saya latuh haahahah. nampak lepas makan jeh jadi buncit 😂