ada ke saya mengandung

ada ke saya mengandung.sebab bawa tu samar2.tapi hari ney saya datang bulan😭😣😔

ada ke saya mengandung
13 Balas

check doc. mungkin darah awak alami. darah penyakit. saya pun sama period tapi rupanya tu darah penyakit. sebb masa tu kandungan saya dah 8minggu baru tahu . itu pun sebb try digital test dan after that jumpa doc. tak sangka ada baby dlam perut dah 8 minggu

saya pun mcm sis jgk dulu.. samar lepas tu dtg bln.. tp pada masa yg sama ada simptom pregnant.. Rupanya saya bleeding. skrg dh 33w. mgkin check terlalu awal sebab tu samar

Kakak sya pun pernh kena mcam ni naik double line samar², tpi dia dtang haid, berbulan lpas tu dia positif hamil

3y ago

Sya pun sma, bulan 12/2020 skip period smpai bulan 1,dah try check skli upt tpi negative, hbis dri period tu, msuk bulan 2 skip period lgi, smpai bulan 3 pun tk period jga, msa tu bnyak dh symptoms hamil kat starting, tergerak hti nk check, skli check naik double line pekat, check kt klinik kandungan dh 10 minggu lbih

Sy pun awl2 test naik samar mcm ni. tunggu lgi sminggu n test balik naik double line pekat.

Sy mcm sis. Ada line samar tp lpstu dtg period. Sebulan lps tu sy pregnant.

saya pernah kene mcm ni . ingat datang haid rupanya keguguran 😔

Sy pn dalam keadaan dtg bln last cek2 dh 3bln lbih dh bby..

negatif tu sis. sy rasa upt sis rosak. sama mcm sy punya

pergi hospital sis..bawak test tu skali..

negative