kantung kosong

normal ke dah masuk 8w tapi scan klinik kerajaan kantung kosong.. serius sedih 🥺

4 Balas

doc ade suruh repeat scan X??selalunye kalau scan x detect pape doc akn suruh repeat scan after 2weeks...insyaallah ade tu...maybe proses penempelan baby lewat sikit..always think positive & bykkn berdoa sis..sy dulu pon scan masa 7weeks nampak kantung kosong je...after repeat scan alhamdulillah dah nampak baby dlm tu

3y ago

insyaallah...doakan yg baik2 je...sis pon kena bykkn rest...jgn stress2 ☺️

Jgan rsau jgn sedih.. InshaAllah ada tu. 8week msih kecik sgt. Kak ipar sy 9minggu pn msih kosong. Repeat scan 12 minggu br nmpk jntung. Skang alhamdulillah ank dia dh 4bulan

Sebelum tu pernah scan tak? Kadang2 sbb proses lekat tu lambat, boleh jadi bila scan tu belum nampak lagi

3y ago

x prnh lg.ni 1st time

just nk tanya klw kantung kosong ni kan bila scan dia naik week tak?