๐˜ฝ๐™–๐™œ๐™ž ๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™œ ๐™จ๐™ช๐™™๐™ž ๐™จ๐™š๐™™๐™š๐™ ๐™–๐™ ๐™—๐™–๐™Ÿ๐™ช

๐˜ผ๐™™๐™– ๐™ฉ๐™–๐™  ๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™œ ๐™จ๐™ช๐™™๐™ž ๐™จ๐™š๐™™๐™š๐™ ๐™–๐™ ๐™—๐™–๐™Ÿ๐™ช ๐™—๐™–๐™—๐™ฎ 12๐™—๐™ช๐™ก๐™–๐™ฃ ๐™—๐™–๐™—๐™ฎ ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™š๐™ข๐™ฅ๐™ช๐™–๐™ฃ..๐™ž๐™ฃ๐™ž ๐™ฃ๐™ค ๐™›๐™ค๐™ฃ ๐™จ๐™–๐™ฎ๐™– 01112946698 ๐™™๐™–๐™ง๐™ž ๐™จ๐™–๐™ง๐™–๐™ฌ๐™–๐™ .๐™–๐™ง๐™–๐™ฅ ๐™–๐™ง๐™–๐™ฅ ๐™–๐™™๐™– ๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™œ ๐™ฉ๐™ค๐™ก๐™ค๐™ฃ๐™œ.

1 Balas

hi

Soalan berkaitan