slm. ad x y nk 𝙨𝙚𝙙𝙚𝙠𝙖𝙝 kn pkaian baby bru lahir? 𝘴𝘺 𝘢𝘮𝘢𝘵 𝘮𝘮𝘦𝘳𝘭𝘶𝘬𝘢𝘯. 0136263261

7 Balas

Assalam kak drop no acc bank sini..insyaAllah mungkin saya dan ahli lain dpt mmbntu srba sdikit

4y ago

ok awakk... terima kasih.. Hanya Allah Saja Yang Dapat Membalas Segala Nya..

sy amt mmerlukan.. sy lnsg tiada ap2 skrg.. boleh wsup sy.. 013 6263 261

saya komen biar org lain nampak pos ni ya. semoga murah rezeki awak

maaf bertanya mana husband sis ,sis single mom ka ? jgn mara sis

assalamualaikum sis,baby boy or baby girl ya

semoga allah permudahkan urusan sis...amin

Semoga dipermudahkan urusan awak