๐˜ผ๐™™๐™–๐™ ๐™–๐™ ๐™ฃ๐™ค๐™ง๐™ข๐™–๐™ก

๐™จ๐™–๐™ฎ๐™– ๐™ฅ๐™ช๐™ฃ๐™ฎ๐™– ๐™ฅ๐™–๐™ฎ๐™ช๐™™๐™–๐™ง๐™– ๐™–๐™™๐™– ๐™ ๐™š๐™ก๐™ช๐™–๐™ง ๐™ข๐™–๐™˜๐™–๐™ข ๐™–๐™ž๐™ง ๐™™๐™š๐™ ๐™–๐™ฉ ๐™ฅ๐™ช๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™–๐™™๐™–๐™ ๐™–๐™ ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ ๐™–๐™ง๐™– ๐™—๐™ž๐™–๐™จ๐™–..๐™จ๐™š๐™—๐™–๐™— ๐™๐™–๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™š ๐™—๐™ฎ๐™–๐™  ๐™™๐™ž๐™– ๐™ ๐™š๐™ก๐™ช๐™–๐™ง ๐™ก๐™–๐™ฅ ๐™Ÿ๐™– ๐™–๐™™๐™– ๐™ฃ๐™ค๐™ง๐™ข๐™–๐™ก ๐™ ๐™–???

1 Balas

kolustrum kot tuh sis, kalau tuh mmg normal, kalau basah sgt pakai breast pad, tapi jgn picit ka apa tau,

Soalan berkaitan