35 minggu 5 hari sy terasa ada air yg mengalir dengan keluar lendir berwarna kekuningan ? normal kaa

bila perut mgeras air tu memang akan keluar sendiri . tak kira siang dan malam 😔 .

2 Balas

tu maknanye laluan da stanby..sy 35w5d ada contraction da 4cm sakit 5mnt 6mnt tp hari ke 5 doc srh balik sbb contraction sy da xde..ni tgh stanby kt rmh..due 26.9

3y ago

Sy mmg sllu rsa mcm ni kalau mlm . dtmbah lagi tiga hari ni sy crit brit . dan sakit bawah perut 😪😪

pakai pad sis, klo berterusan terus pergi hospital..jangan tunggu..

3y ago

Terima kasih puan