FAMILY PLANNING

Hi, do anyone can share to me bout fmly planning ( implant) Im about to take the implant soon. ?? Thankyou!

1 Balas

Hi.. sy plan nk ambik implanon jugak.. diskus dgn nurse.. dia ckp try dulu ambik depo . Sbb ubatnya sama cuma cara beza. Kalau serasi dgn depo boleila go on dgn implan. Sbb klau da psang implan tp xsrasi (pening melampau, priod berpanjangan, etc) rugi kan kna buang balik 😅 so try dlu ccuk depo. Klau serasi on ja implan 😊❤ . Sy ambik d klinik swasta. 3bulan rm25 skli ccuk..