Dah vaksin? Anda yang mana satu?

Hi semua selamat tengah hari👋 Haah jom kongsi status vaksinasi anda di bawah 👇 Ada yang geng C macam min tak ya😉

Dah vaksin? Anda yang mana satu?
1108 Balas

sy dpt sinovac..da vaksin dos 1 3hr baru dpt tahu diri prgnat...😖😖😖😖

dapat dos pfizer,alhamdulilah dah xde pape. dos kedua xde demam atau sakit bahu

Sinovac. Breastfeed mom. Yg kata amik pzer sbb breastfeed tu ciwi sgt… 😌

Pfizer dh full dose. 2nd dose lemau, lenguh bahu & malas nak buat keje 😂

B. pfizer.alhmdulillah takde effect truk jz sakit kat tmpt cucuk je 1 ari..

17 minggu blh ambl vaksin uda ke tp lma ke tu kta tggu tmpt ambl vaksin tu

sinovac...alhlduliah....sihat dan tiada demam kedua2 dos...lenguh2 pun tak

Saya B-pfizer.. Alhamdulillah.. x apa2 rasa, cuma lenguh tangan ja ckit

Alhamdulillah... Xde. Ape.. 2nd.dos.jee.cirit birittp. Xberlanjutan....

vaksin Sinovac da Lepas yg dose pertama, tinggal tunggu yg kedua dose