Sedih!! Mkn zincofer sampai pedih perut. Sakit ulu hati. Serik

Bahaya x mkn tu smpai muntah n pedih perut n bawah perut.. Risau baby ?????????#ingintahu #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

19 Balas

kena bagitau nurse tu spya blh tukar ubat sbb tak smua org sesuai mkn zincofer ni..tpi syukur sya sesuai dgn zincofer, first nurse bagi ubat 4sekawan tu tak blh masuk tekak langsung,mesti muntah n sembelit...

3y ago

Ouh syukur sy dh gtau nurse n dr suggest beli maltofer dh tukar ok dh