Sedih!! Mkn zincofer sampai pedih perut. Sakit ulu hati. Serik

Bahaya x mkn tu smpai muntah n pedih perut n bawah perut.. Risau baby 😭😭😭😭😭😭😭😭😭#ingintahu #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

19 Balas

sya 3 kali je mkn tp muntah truk sngt so tukar kpda maltofer .. kunyah je rsa coklat

3y ago

Klau sy tambah acid folic tkpe kan? Sb sikit kandungan acid folic

sy makan waktu mlm dgn sunquick alhamdulilah setakat ni ok. awl2 mkn mual n pening.skrg da ok.

3y ago

Tq sy dh tukar maltofer mmg serasi

I pun tak boleh tolarate with zincofer (lps makan je muntah), sis refer to ur Dr.

3y ago

Alhamdulillah done. Dr suruh tukar maltofer beli sndri haha

bgtaw nurse,then tukar. boleh consume maltofer, rasa coklat.

3y ago

normally kna beli kat farmasi. KK x provided.

sis. boleh bagitahu misi, misi akan tukar ubat if x serasi

3y ago

Btul dh ok x gstik sgt n x pening dh mkn maltofer beli sndri

beli iberet 500 plus

sy pun tak leh mkn.

Sy pun sama 😢risau

3y ago

Sy dh ok x gstik sgt n x pening dh mkn maltofer

tukar ubat