Due date may 2021

Siapa yg sama due in may? Saya 31/5/2021.. Harap dipermudahkan semua urusan... 😁

27 Balas

saya due date 5/6 tp disarankan doktor bersalin 14/5 (37week) sebab baby twin doakan saya dipermudahkan bersalin ❤️

due date sy 12/5... tarikh last puasa...esok da raya... hrp2 dia dpt klua awal....ada gdm jgk... tp doc suruh serah diri on due date...

saya 4/5 ni tpi,tunggu hari and masa je skng sebab dh pembukaan sya dh 2cm , semoga sya selamat brsalin ☺😇

Due date kita sama tapi saya ada gdm, so kena deliver baby w38, doakan saya and baby ya 🦋

ehh sma la due date kite😍 31/5 tp sy gdm kn bersalin awl 2mgg...hrp bby keluar awl secara normal

3y ago

okay je..scan baby air ketuban semua cukup

sy due 24.5 ..harap2 baby kluar awal sikit,, hehe moga dipermudahkan urusan kita semua🥰

sy due 7/5/21 tp Alhamdulillah baby kua 19/4/21 37w3d . Allah permudahkan segalanya

saya 🙋🏼‍♀️..due date 29 may 2021..hopefully keluar lepas raya..

20/5/2021. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua. 🤲🥰

26/5 . rasa mcm sekejap je pregnant, berapa minggu je lagi😁