Assalammualaikum mommy senior luar sana. Nak tanya sikit....

Salam, nak tanya if line double tapi kabur mcm ni, maksudnyaa kita preggy ke? 😭😭😭 kalau betul, alhamdulillah bersyukur sangat.❤️❤️#bantusharing #mommybuntu #1stimemom #pregnancy

Assalammualaikum mommy senior luar sana. Nak tanya sikit....
18 Balas

positif sis....klo blh sblom subuh..sis cuba test...nnty nmpk double line..mcm sy...mula2 1 line kabur..lpas seminggu awal pgi sblom subuh...sy test lgi sekli...alhmdulillah..double line...skrng sy dh 21 weeks...☺️

Tggu bbrp hri lg ibu.. Klu ble bgun pgi tu check time tu sbb hormon hCG tinggi. Dan klu nak tepat. Kencing yg ke2 ye. Moga dikurniakan berota gembira❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Insyallah pregnant ni. Tunggu beberapa hari lagi dan test lagi. Kalau masih kabur pergi klinik buat blood test. Blood test paling accurate result

Pregnant ni, brapa hari da delay? Kalau nak try lagi pekat line, 2/3 ari lgi bole try pastu terus g klinik scan yaa. Apa2 pun jga dri mummy !

Insyaallah iyer... saya pon first try samar ii.. seminggu lepas tu prgi klinik.. Alhamdulillah dah nmpk kantung dan janin 🥰

Terima kasih semua atas doa dan bantuan. Alhamdulillah kandungan saya dah 15minggu. Maaf tak sempt nak reply semua. 😅

Insya'Allah positif sebb sya pun masa tu sama kabur seperti gambar tu alhamdulillah dah 17 weeks sekarang😊

kalau mcm ni kna pergi chek klinik pula sis.untuk kepastian tapi sy mcm ni pregnnt cuma blum bpe besar lg.

tahniah sis.. positifff.. sy mcm ni la jugakk.. kandungan masih awal mmh akan kabur mcm tu..

sy mcm ni lah last year punya Line ,X clear yg 1 and now masuk 24 weeks dah ..