Assalammualaikum mommy senior luar sana. Nak tanya sikit....

Salam, nak tanya if line double tapi kabur mcm ni, maksudnyaa kita preggy ke? 😭😭😭 kalau betul, alhamdulillah bersyukur sangat.❤️❤️#bantusharing #mommybuntu #1stimemom #pregnancy

Assalammualaikum mommy senior luar sana. Nak tanya sikit....
18 Balas

Saya pun mcm ni last year. Alhamdulillah positif.. penantian 11 tahun

inshallah positive, tp klu nk terang lg tgu 2 3 hari dan test blik..

Insyaallah. أمين يا ربل الأمين..

Tahniah sis take care

tahniah sis..

pregnant

Yer haha

taniah