1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Dengan hanya 2 huruf di bawah... Perkataan lain apa lagi anda boleh cipta ya?🤔 Jom uji minda anda petang ni bersama!😉 Ingat! 1 Komen 1 Jawapan sahaja ya ☝️

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
1560 Balas

melihat anak membesar dgn baik mendengar dengan baik menjadi contoh yg teebaik utk anak2 menyukai menyayangi merindui mensyukuri

melakukan, meraikan, melamar, mengapa, menipu, menaiki, melukai, menjaga, meniaga, menyerupai, menyukai, menyayangi.

merah , menyala , mengapa , menanti , Menopous , menses , mereka , merayakan , mendidik , mengajar , menyapa , mesir , merana.

Menyesal meninggalkan anak sewaktu berusia bayi dan tidak melihat anak membesar depan mata😭😭😭👶💖💕

merapu merapi Melisa melantak mencangkong mentekedarah merah menyala meroyan membuta melayu memea menarik

Terus je terlintas dalam kepala “ Me Time” aaaaa teringinnya nak ber”Me Time” 😭

meroyan merana merak melawan melawa merah melaung merah melati melambung melabur melawak

melati , melihat, mekar, melambai, meriah, meroyan, meludah, menusuk, memadam, meletup.

menang, mental, merak, mesin, medal, medsos, melankolia, mejar, merit, media, mengah

mereka,mengapa,melaka,melambak,melantak,mekar,meja,mental,menyemak,meniru,menipu,