1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Dengan hanya 2 huruf di bawah... Perkataan lain apa lagi anda boleh cipta ya?🤔 Jom uji minda anda petang ni bersama!😉 Ingat! 1 Komen 1 Jawapan sahaja ya ☝️

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
1560 Balas

mengapa...merana...merasuk...membebel...merangkak...melihat ...meniarap...menipu...melatah...melayan...membawang...menyibuk... menyusu...menusuk...membuat...mesti...meninggal... menyampah... menyakitkan...menyakinkan...membawa...menaruh...mencarut...mencari...membasuh...membazir...megah...mengada...memekak

mereka,menipu,menyanyi,menyalak,merah,menangis,menang,meniru,mememori,merana,mewah,menari,merangkak,menakjubkan,menyusu,menyaksikan,menyatakan,menanyakan,merosakkan,memulas,menyukai,menyusul,memanjat,mewarna,melukis,menonton,melihat,menonjol,menikah,memupuk,menanam,

melamun melamar melawak mereka memerang mekah menu mengcewakan melatah meternak menabung menyayangi mekar memisahkan merah menang melahirkan mesin meja meneka memotong melompat mencintai mencakar meluluskan mencatumkan mengelakkan memisahkan mengantuklah😆

Mekar Menari Menangis Menipu Mengada Memerah Menyusu Mengandung Mentari Menahan Menarik Merasa Menunjuk Mencapai Menikmati Mesyuarat Membaca Melakar Menyanyi Meniduri Meminta Memaafkan Mentaati Melayari Memberi Memakan Memakai

merah mengapa membisu merangkak memekak membazir merokok melawat menatap menangis melantun mesti membawa menipu menyakinkan menyusu mengandung meriah meroyan memaafkan

merah,merak,merana,merasa,meronda,menahan,menolak,merbok,mercun,meroyan,menuai,meroket,melantak,melihat,meriah,meski,merasuk,megah,megat,mekah,medina,medan,memekak..

Assalamualaikum..sy mau tanya saya mengandung dah 7minggu..knpa sy datang bulan...dah periksa ke dokter buat USG.tp blm nampak lagi bayi dlm perut..mksh

melayu... mereka.. Melaka... Melati... melatih... menurut... mengapa... menjadi... menteri... mentol... mentor... mega... mencari... memo.. mempelai...

merah..mekar..merapu...melatah..meniru.. melanggar..merayau..melangkah.. meraba..merentas..menerima.. menulis..memori..menoleh..menoreh..melukis..

MERANGKAP MEMERAP MELANTUN MENARI MELARIKAN DIRI MERANTAI MEMERANGKAP MELANTAK MENGHAYUN MEMUKUL MEMIJAK MENIRU MELANTIK MENINDAS MERANGKUMI