1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Dengan hanya 2 huruf di bawah... Perkataan lain apa lagi anda boleh cipta ya?🤔 Jom uji minda anda petang ni bersama!😉 Ingat! 1 Komen 1 Jawapan sahaja ya ☝️

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
1560 Balas

Mewah, merah, menang, menangis, merana, memeri, menakjubkan, memberi, menari,

Mendung..melati..melaka..merah..mewah..mesti..megah..merpati..mejar..meja..

mengajar melihat merasa melawat mekuang mee melutut merawat merana mengusap

memori melahirkan anak² yang tidak dapat dilupakan sampai bila² 🥰

menteri,mencarut,menggali,memandai,merenung,melutut ,meletup,melambai

mereka mentol mentah mentega merah mekar mentari meja melakar megah

Saya suka membaca atikel dan info didalam the Asian parent Malaysia

Merah Mekar Melati Menang Mereng Menu Melayu Memerang Mekanik

Merah, menyampah, menyusah menyusu memanah mee mesin menyapu

Melepaskanmu tidak mudah bagiku untuk melalui semua yinniii