saya Tengah mengandung 28 week 2 day , saya dah lama tak de kerja , saya budak indonesia .

skrng saya butuh bantuan tuan dan puan semua. bantu saya sedikit biaya bersalin😭😭. saya tak mampu nak byar semua nantinya sebab skrng saya tak de kerja lagi , suami saya pun sudah balik indon . pasal covit ni tak boleh dtang sini lagi 😭😭😭

2 Balas

Maaf sis sy xleh nk tolong.. Hnye mampu doakan yng terbaik untuk sis dan Baby.. Semoga di permudahkan.. Sy nk sngt tolong tpi sy pom xberkemampuan.. Barang baby pom still xcukup... Xad rezeki lgi untuk beli barang Baby... Sy dah 8m+...

ada visa tak ?or pati ?