NAIK MOTO

assalamualaikum , isteri saya sudah 29 week 2 day bolekan dia menaiki moto ? sebab buat masa sekarang saya ada 1 kenderaan jee . tuan tuan or puan puan kat dalam ni bole tolong bagitahu saya tak mcm mne ? . sebab saya takut dah ramai yang cakap bahaya kalau bawak isteri naik moto . itu yang saya risau , tolong eh .

1 Balas

Sy 29 weeks skrg... Alhamdulillah suami da moto dan kereta. Tp xtau kenapa sy lebih suka naik moto. Suami x nk bawak naik moto. Tp sy paksa jgk.. dpt pusing2 kmpung pn jd la.. inhsaAllah xde mslh pun cik. Cuma jgn laju2 ,jgn terjun lubang ,bonggol sudahh...sakit pinggang isteri tu nti