SUSU FORMULA

Anyone had tried susu fm Dumex Mamex cherish tak? Boleh bagi review? Thankyou ??

24 Balas

Bagi mommies yang tertanya-tanya mamex cherish ni bagus ke tidak, jawapan saya mudah je. Setiap baby ni, lain-lain. Mungkin anak kita ok, tapi anak orang lain tak ok.. Anak saya pula 2 hari je elok dia membuang. masuk hari ketiga, jadi berak sikit n mcm nak sembelit semula. Kentut pun kerap. Kesian dekat dia nampak seksa berak tak puas. Jadi sebagai parents, kita hanya mampu berikan yang terbaik

3y ago

mnum susu cherish tu.. berak dia warna apa