HeartBeat Can See Already ?

Hai mommies.. I feel so happy ? plus touching gitu.. Last scan just now, I see my his/her ♥beat already.. Ingat kan 6 minggu tak nampak lagi.. Alhamdulillah thanks God.. May God bless you all mommies.

4 Balas

sis dah berapa minggu? saya baru 5 week. g scan aritu ada kantung je. xnapak lgi baby.

5y ago

Bergantung pd org dear.. So. Far kena sentiasa postitif.. Jgn stress stress ya.. In shaa Allah bby normal sihat walafiat

Sy pun dua kali pregnant.. Dua2 anak 6w lebih dah bole tgk heart beat..

Alhamdulillah. Seronok bila dpt tgk bby sihat dlm perut 😍 Take care dear

5y ago

Kan.. Alhamdulillah bersyukur sgt sgt. In shaa Allah take care dear too mommies 😘😘

Sma 🥰 baru semalam scan dh ada heartbeat baby ❤️