I'm not pregnant yet.

The result is negative, i was late period for 48 days until now. what should I do? ???

I'm not pregnant yet.
8 Balas

sabar sis.. saya pun pernah mcm tu.. pernah lewat smpai 3-4minggu still negatif... tapi pakai darah positive... pas tu scan ada kantung... pelik kan... selang 2hari pun berdarah... hati saya kuat ckp mmng ade baby tapi mgkin ditapuk "makluk halus" ..1minggu lepas tu saya minta tlong org tgk... dan berubat.. selepas 1minggu .. 6hari sebelum period saya dpt tahu saya pregnant..di situ la saya happy.. tpi sya sakit hati sebb masi ade yg bertuhankan saitan.. kalau nak tau lebih lanjut boleh pm saya.. ni cerita sparuh je.. www.wasap.my/60195416474

5y ago

a'ah sis.. tu la... dia simpan barang tu supaya sy x boleh prgnant

awk mcm saya last months..48hari belom period dan check upk blom pregnant..sama ada awk pegi klinik atau awk tggu je..sbb sy tunggu je tahu2 dah period..

Sama dgn saya.. skrg pon tak period lGi.. dh buat test guna alat tu.. the result negative..

pergi klinik. kadang² tak boleh check guna urine. kena check guna darah. refer doc

5y ago

oh.. tulah pernah dgr kes check urine negative tp guna darah positive. tq sis

Be patient sis .. HE know’s the perfect timing for you ....

Cuba try consult dengan o&g yang nearest sis.

5y ago

okay, thanks.

i think betterrrtr sis refer klinik ☺️

Lbh kurg je kita....saya pon dah lewat 30hr...cek -tive....