Doakan Saya

Tarikh due dh lepas.. Kalau xda turun tanda jgk 25/4 kena serah diri.. ???.. Ramai org ckp masuk ubat sakit bagai nk mati.. Betul ke? Takutnya.. Huhuhu

Doakan Saya
26 Balas

Awk..sama la kita. Tarikh due 19/4. Smlm check kat kk. Scan, alhmdllh air ketuban ok lg n cukup. Jd doc tmbh lg smggu. Last 25/4 kena serah diri.. semoga urusan kita bersalin secara normal tanpa komplikasi berjalan lancar by 25/4 ni. Aamiin.. semoga sihat2 selalu both baby n mommy ❤❤❤

4y ago

Aminnn Ya Mujib