Air Liur Banyak?

Siapa macam saya ada alahan muntah2 tak kira waktu,dan air liur yg banyak terlampau???? sudah sebulan lebih saya alami air liur yg banyak dan sering meludah antara 5-10saat..sehingga mengganggu harian saya,semasa tidur malam pun terjaga utk meludah,sy sedia kan baldi sebelah katil...solat pon sy sediakan baldi?..agak2 smp bila ya.. Ni gambar bekas saya meludah,tak rehat sy dibuat nya... Siapa ada pengalaman mcm saya.....

Air Liur Banyak?
17 Balas

Sama la saya. 2nd pregnancy skrg ni. 1st pregnancy x de pun air liur meleleh mcm ni. Jenuh ulang alik g tandas nak meludah..

Saya naik second trimester, alahan makin beransur kurang. Tapi, part gosok gigi..kadang muntah jugak 😂

Hi! Wait until 4mth+ should be ok . I have same situation with u since I pregnant, but till abt 4mths all gone.

4y ago

Now i 5month already.. But still have😭

Sy sedang mngalami situasi ni... Jnuh g mludah.. Kdg² msti nak muntah skali..

4y ago

Btul.. Loya tu ssh nak hilang. Sy ambuk ubat utk tahan muntah pn x jd apa²

Saya pun sis. Sekarang kandungan 4 bulan tapi masih buang air liur.. ☹️

4y ago

Sy dr 8minggu,sekarang dah 20 minggu, Xhilang lg, doc ckp mybe boleh smp masa bersalin nt😭😭😭

Tersangat la sama... Allahu. demi buah hati sangup bertahan..

Sya alami semua alahan kecuali yg bnyak air liur.

4y ago

Ya dl sy anak first dan seconds mcm tu, mabuk2 muntah..tp yg ke6 ni tambah alahan air liur banyak dan gatal2 badan😢