X boleh telan air liur

Start dari 6weeks smpai skrg 15weeks kdg mmg xleh telan air liur, meludah je kerja. Air liur jd banyak. Ada ke yg mcm ni jgak? Mmg ganggu aktiviti harian, nak kerja nak brsosial, nak solat :(

1 Balas

air liur jadi banyak tu memang antara simptom pregnancy sis huhu. tapi takleh telan air liur tu sebab apa? tekak bengkak ke?

4mo ago

Sbb bnyak sgt n dia punya texture lain dr air liur biasa, jd mual kalo nk telan. Jenis brbuih2 mcm tu.