38W6D

# 1st baby # & still counting days # baby seronok praktis berenang lagi kot???

38W6D
17 Balas

Saya 38weeks ..brg semua dh siap packing ..Ada sakit sikit² tp baby blm jgk kluar .. bdebar Campo risau sbb skrg tgh panas covid 19 .. semoga Kita semua berada dlm lindungan Allah swt .. di jauhkan dr semua perkara yg memudahkan ..aamiin

Sama lerr baby tgh seronok lg kt dlm perut ibu dye sekrg 38week 4days.... Semoga kita semua dipermudahkan bersalin aamiin....

5y ago

InshaAllah.. Aamiin

Sy dh 37 weeks...x sabar tggu baby kuor...tp dlm kdaan mcm ni risau plk bile kne gi hsptal nti...smge dipermudahkan..

Saya 38w4d.. heheheh sama gak..si baby masih lagi seronok kat dlam tu..🤭🤭

5y ago

Selamat bersalin ye sis

bestnye.. dh siap sumenye.. smeoga dipermudahkan urusan sis

Sy 39w6d xde tanda2 lgi huhuhu Dia sronok kt dlm kot 😂

5y ago

Oh doc klinik suruh pi hosp ye sis

Semoga dimudahkan dalam urusan bersalin nanti. Aaammiinnn.

5y ago

Alhamdulillah selamat dh.. Ni hari ke 12 dh🤭

38weeks 4days Baby masih syiok main2 kt dlm nie 🤭

5y ago

Eya , terimakasih . Sis pn ya 😉

Hahahaha,saya 39W2D.. x any symptoms sis..

5y ago

Semoga selamat ye sis nnti😊

Goodluck on ur upcoming labor sis!.