tag merah di buku pink dan label anemia

saya sedang hamil 21 minggu ... buku pink saya ada tag warna merah dan anemia? saya tgh tunggu turn ktjunpa doc kt KK...saya risau..ada sape2 pengalaman mcm saya? boleh share x ? nak bagi sedap hati saya??terima kasih sape2 yg sudi share..

1 Balas

Increase ur iron intake mommy ✅ jambu batu ✅bayam ✅ vit c - bantu penyerapan iron scre maksima ✅ iron supplement Hb qila mse preggy (11-13), alhamdulillah.. Wasap qila tau mommy.. www.wasap.my/+60163585235