Tag warna buku pink.. ??

Momy momy sticker kat buku pink kaler apa?? ?

Tag warna buku pink.. ??
550 Balas

Sy kuning sbb gdm on insulin...sampai nurse ckp.. Kejap je ko dh naik pangkat kuning .. Sy tanya pangkat apa kk ? Ni pangkat hijau ke kuning... Kuning ni makna nya ko akn dipantau oleh dokter kk dn pakar perbidanan hospital.. Sy jawab oh gitu..

Anak first hingga yg keempat dpt tag hijau sbb family ada sejarah perubatan. Anak kelima dpt tag merah plak. First time dpt tag merah sbb sy ada darah tinggi masa usia kandungan 8 bln. Huhuhu...

Anak pertama - buka buku sticker merah sbb bleeding then turun ke kuning sbb ada darah tinggi. Anak kedua iaitu skrg - buka buku hijau, tp dlm pemantauan darah tinggi lg.

Wrna putih... Bru taw mksd wrna tu...hihihi dah nk msuk 3 bby bru taw wrna tu... Smua putih...dri ank no1 no2 n nie nk kuaq no3 nie pown wrna putih....

kuning.. masa mula buat buku hari tu warna hijau.. lepas pergi hospital sbb ade mslh jantung terus nurse tampal sticker kuning 🤭

Saya pulak nak msuk 5 bulan still xde sticker sis 😅 so far stkat ni tiap kali checkup hb, berat semua cantik..nurse pun puji..

Dah nak msuk 5 bulan still xde sticker sis 😅 so far hb semua cantik berat pon xde masalah..so xtau la nape xde sticker

Anak first kuning, second pun kuning. Teenage pregnancy. Masa umur 17 dan skg umur 19tahun anak kedua . Mommy muda 😁

warna kuning sbb ada kncing manis n guna insulin ...skng bby dah 6 bulan lbih bebas dri kncing manis alhamdulillah

Saya masa mengandung sticker hijau.. Tapi dah selamat bersalin dah dan dah nak habis berpantang dah 😊