Buka buku pink di klinik swasta

Hai semua..sy nk tnya..sy nk buka buku pink di klinik swasta tp sy nk bersalin di hosp kerajaan..boleh ke??sbb ada yg ckp boleh,ada yg cakap xboleh..sape2 ada pengalaman mcm sy ni..boleh share x..terima kasih☺️

1 Balas

boleh je sis, cuma mcm sy ni masuk t3 baru buka buku pink dgn krjn sbb anemia sy. tp kalau branak nti baru nak ke hospital krjn pun boleh. bw je la buku dr klinik swasta tu ke hospital krjn nti. xjd masalah