Sakit Gigi

Is it normal kalau sakit gg during pregnancy ? Macam mana nak hilangkan sakit ni ?

2 Balas

gigi sy bru sopak smlm, belah dpn bawah plk tu.. nasib tk cabut 😭 kalau tk malu.. mama ckp kurg kalsium or ank ambik kalsium kita.. tp sy kuat makan choc and suka minum air mesti ada air batu.. dri awl ngdung lg.. tapi tulah mmg stress bila gigi sopak.. xgoyg blm patah.. tp sopak dlm.. mcm reput spruh 😒

Normal..sy pn skit gigi bru2 ni now da kurg..doc ckp tu tnda kite kurg kalsium..doc suruh sy mnum susu lebih skit atau amik tablet calcium..skunk da ok..xde skit gigi da..