SAKIT TULANG BELAKANG

Normal ke baru 10 minggu tulang belakamg sakit sangat sangat macam nak patah ? # 1st pregnant

15 Balas

saya taktahu normal ke tak.. saya selalu sakit smpai takleh bangun dari tilam huhuhu.. tapi still.. biasakan diri saya time tido selit bantal dkt pinggang.. dgn husband kena urut before tido.. (tetap jugak sakit.. dah nak masuk 5bulan baru sakit tu kurang sikit. tapi... takhilang.... sakitt jugak.. pegi keje pun seminggu 2-3kali je)