ecv

Ada tk ibu2 yg buat ecv,bby okey ke??sy dh 36w3d td scan bby kepala dkt ats lg?sy blek trus ngs nk brnk normal mcm ank yg lain2

2 Balas

Banyakan sujud pn n doa byk2..inshaAllah Allah mudahkan..dulu anak saya scan tali pusat kat leher n kepala pon xpusing2 masuk jalan lg..memg risau sgt..bila sujud doa lama2..next scan alhamdulillah tali pusat dah lepas n kepala pun dah masuk jalan..

4y ago

Tq awak..doakn sy ye

Alhamdulillah sy buat ecv 5/1 berjaya.. Sekarang dh 39w tgu masa saja utk bersalin.. Puan jgn stress sgt.. Normal ke czer pun x pe.. Yg penting 2 2 selamat dan dipermudahkan.. In shaa Allah bby boleh pusing lg tu.. Byk doa ye..

4y ago

In shaa Allah.. Sm2 kita doa dipermudahkan segala urusan melahirkan..