Kenapa Tegang Perut belah Kanan

Normal Ke klau kita rasa tegang perut belah kanan kandungan 5week ,rasa sakit ?

4 Balas

sometimes normal awk😊, sy even da 9 week tu kdg2 rs ngilu2 jgk perut belah kanan , maybe itu sbb rahim nk mengembang sbb baby nk membesar kan tp perhatikan jgk sakit tu , if terlalu sakit n maybe mcm ad keluar cecair yg abnormal dr vagina mcm spotting coklat atau bleeding kena cpt2 pergi klinik utk cek n utk pastikan baby okayy ya awk

4y ago

Tq smlm da g cek doc ckp bby okay 😁