Perut belah kanan tegang/keras

Adakah ini normal? kerap di bahagian kanan, takde sakit, cuma tegang/keras. baby bergerak mcm biasa. ~34weeks, #firstbaby #pregnancy

Perut belah kanan tegang/keras
7 Balas

Sama lah kita sis..mungkin baby suka duduk dekat bahagian tu hehe kadang kalau rasa lama sangat, saya kacau2 baby bagi beralih ke posisi lain :)

Sme la.. Bila scan area stu, dr kate tu punggung die.. Mgkin die da besar, nk tukar position xbole da😅

Sama.. Belah kanan je.. Petang2 tu, padu sampai rusuk kanan rasa sakit sangat.. 34w jugak 🤗

normal baby tgh membesar n byk bergerak tu yg rasa tegang

samelah....kdg belah kiri kdg belah kanan

sama sis. kadang2 nyeri rasa belah kanan tu

Normal