Sakit pinggang masa mengandung .

Hai mommies , nk tnya normal ke rsa sakit pinggang msa pregnant ? Msa ank first dlu xde pun sakit pinggang ni . Ke effect czer ? Sy pregnant balik lepas 9 bulan , sekarang dh 13w5d . Rsa mcm senggugut tp xkuat , sakit ii pinggang . Sy rsa sakit ni dari 10w lg rasanya . Harap ii semuanya okey la . Tolong doakan sy yea semoga kali ni dpt jaga baby 🥹❤️ #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

rasanya normal ni, lagi lagi czer. tapi apa2 pun kalau sakit berterusan baik puan ke doctor untuk dapatkan penjelasan. take care yeah 💕