pinggang

dah nk msk 8bulan ni mmg da ada start skit skit pinggang mommy2 smua.. ? sbb sy tgh rasa skit pinggang la

19 Balas

Sama mcm sy, usia kandungan baru nak masuk 8 bulan. Dia punya sakit pinggang tu, Allah aje yg taw. Pastu bwat kje sikit dh mengah sgt, tp gigih jugaklah nak bwat kje rumah walaupun sikit. Bila dpt baring tu Ya Allah, nikmat sungguh tp bila nak bgun dari berbaring tu btol mcm penguin mcm² gayanya nak bangun.

5y ago

knnnn... pehhh skit lenguh pstu bile bring tegak bile nk tuka posisi tu makk aii skit hahaha

sya pun dh 35week ni,celah kangkang sakit poen pun rsa ngilu mcm rsa nk tcabut je,agk2 bole bsalin awl ke dr due?klu bby tgah aktif bole msuk bilik air ulang alik xsmpai 5minit tkencing2...

Sama la, sya nk masuk 9 bulan ni pun bukan pinggang je sakit, celah paha sakit, bila baby aktif gerak rasa sakit je kat dlm pintu rahim kita tu 😅.. jln pun dh mcm penguin 😂

Saya sakit tulang belakang. Diri atau duduk lama2 mmg seksa. Buat keje sikit dah sakit blkg sampai nak jalan pun sy bongkok2. Nak jalan perut ke depan sakit rasa tegang je.

sama la..kdg kaki pon xleh angkat ..kalau nk pusing kiri kanan..kne suruh suami tolak ampu kaki😂

Sya pun msk 30w pinggang dh mula sakit. Klau x bersenam lg teruk jadinya

Sama la sis😥32w ni rasa mcm2 dh.skt pinggang,lenguh2 kaki😊

Sme la nk jln dh ssh skrg, nk bpusing bdn pn dh ssh.

Masuk 8 bulan memang semua otot sendi rasa sakit 😂

5y ago

tula... sy ank first ni... skrg 30w... fuhhh nk baring mcm2 gaya dibuatnya hahaha smpai suami pn ikot x tdo hahahahahah

Yea mmg... Tapi sis blh try consume Calcium