37weeks 1day

Slm , sya hrini 37weeks 1day . bleh tnya knpa kerap sakit d bhgian pinggng , bhgian ari2 dgn trasa tajam dkat bawah ? tdur pun kerap trbngun dgn susah tdur asal nk pusing ke sblh kiri or kanan mmng trasa sakit , btw sya high risk prnh buat operation 2kali bhgian adbomen ☺️ lagipun ni ank first . bleh mnta pendapat ibu2 ? kemungkinan besar sya akn buat operation kali ke3 , due sya 16/08/22

1 Balas

Samaaaa, sy pun rsae sakit2 dkt ari2 bila nk tido nk pusing2 allahu sakit nyee. Due sy 17/8 harap kita sama2 di permudah kan,,

2y ago

insyaallah , aamiin sis . semoga kita d permudahkan ya