sakit bhgian kemaluan

hi moms2...sya slalu rasa sakit bhgian kmaluan dn d celah2 kangkang....baby pun slalu mngeras..adakah ini prkara biasa?? sbb saya baru pregnant ank prtama...37weeks

8 Balas

Sya da tahap sakit punggung..kerap kencing.kerap buang air besar..denyut bahagian kemaluan...pedih bawah perut...37 weeks...tggu jela bila bby nak kluar

biasa gitu sis klu dh msuk 9 bulan...sy ri tu besalin 37w 3day..due 17/1/2021 tp besalin 30/12/2020 xsgka baby kuar awal

3y ago

saya belum ada tanda darah lagi cuma, kadang perut mengeras, rasa nak buang air besar, sakit pinggang.. nak berjalan pun susah sbb kepala bby da masuk laluan.. tapi Sya tahan jer, nak tunggu ada tanda,

saya pun 37minggu juga... skrg perut asyik mengeras dan kadang pinggang sakit...

saya baru 24week dh rasa sengal kat celah paha tu..nk kalih pon slow²

sy pun 37 minggu perut asyik mengeras dan, sakit"

Sy Bru 29week tp smua tu sy rsa skg😔

Ye biasa..sama la kita 37 weeks

dah dekat sgt tu sis...