pregnant

Slm smua nk tny, sy skg hamil 21 wk. Nk tny, hingga kini sy masi x rsa gerakan bayi. Smpai nurse tny " kmu tidak rasa ka? Tgok perut tu dah besar smpai ke pusat. Mcm mna sy nk ckp klo betul sy x merasa.. bgi mummy2 yg brpenglman, biasany usia kndungn ke brp kita akn rsa geraknny? Sbb ini adalah kndungn prtma sy.. ada yg ckp, kndungn prtma ni lmbt sikit nk rasa..

10 Balas

Baring telentang waktu mlm dia aktif gerak..kalo waktu bekerja xrse gerak.

4y ago

Betulll. Setuju. Msa krja dy tau mommy g work hehe