Usia kandungan#

Sy nk tny klu usia kandungan 21 mggu bersamaan dgn brp bln?? Sy nk tgk youtube,ade yg kate 4 bulan,ade yg kate 5 bulan...sy keliru...confuse...mne stu yg btul? Blh ibu2 bntu sy...kdng org tny sy ckp 4 bln nk msuk 5...#ingintahu

5 Balas

Maksud puan kiraan yang mcm mana? Ada juga yg letak range: month 4: 14-17 weeks month 5: 18-22 weeks month 6: 23-27 weeks Tapi secara kiraan theorynya 21 minggu confirm 5 bulan.. sbb 20 minggu tu dah masuk 5 bulan puan. Tak logic dia jd 4 bulan

xperlu tgok youtube sis. Senang je nak kira. 1 bulan bersamaan dgn 4 minggu. 20 minggu dah 5 bulan. 24 minggu 6 bulan😊 setahu sya la.. xtahu la klu ada cara kiraan lain.

1y ago

Salah ni sis. Dia tak kira ikut bulan camni. Boleh google

sy pun sdh 21 bulan,sy ada tny nursen ,nursen ckp 5 bulan

Sebulan ada 4 minggu, weeks tu bahagi 4 je sis

21 minggu 5 bulan awak. saya pun 21 minggu.